המשך לשאלה מדיטציה וקבלה

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 06/08/02 16:18 כח באב התשסב

שאלה

ראשית היתי רוצה להגיד תודה על תשובתך המהירה והאדיבה. ביקשתה ממני יותר פרטים . אני כבר הרבה זמן לומד בנוסה הקבלה והמדיטציה הקבלית מעניינת אותי מאוד. אני למדתי את הספרים של יגאל אריכא ספרים מסויימים של הרב ברג התחלתי עכשיו ללמוד הרבה ספרים של הרב קפלן. למדתי גם שערי קדושה בלי השער הרביעי וכמה ספרי מוסר. אני מקווה שהפרטים שנתתי לך יעזרו לך לעזור לי בכל תשובה שאתה יכול לתת לי.

בתודה מראש על כל תשובה שתינתן

תשובה

ב"ה

ברכה ושלום.

אני מבין שאתה מתכוון ל:

http://kipa.sweethome.co.il/ask/show.asp?id=11245

עליך ללמוד את ספר "דעת ותבונה "שחיבר הרב יוסף חיים מבגדד זצ"ל.
בהקדמה של הספר שלו הוא כותב לך כמה פעמים עליך לקרוא את ההקדמה.!!!
הוא גם מציין מספר ספרים שהם בבחינת מבוא לעיסוק בכוונות .

כדאי לך לעיין עיון נמרץ בספר "שערי אורה" שחיבר
רבי יוסף ג'יקטיליה, זהוא ספר יסודי ובסיסי.

בהצלחה.
אגב, האם עיינתה בשו"ע או"ח סימן צ'?
מה דעתך על הנאמר שם?

בברכה,

עוזיאל