המשך לעשות תשובה על לשון הרע

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 26/01/14 18:45 כה בשבט התשעד

שאלה

הרב שכחתי לציין כי אני לא מכירה באופן אישי את מי שדיברתי עליה והיא מכירה אותי במעורפל, מה עוד שהיא גדולה ממני בהמון שנים ואני נורא מתביישת וזה מאוד מורכב מכיוון שהיא אמא של חברה של אחי ואני לא רוצה שאחי יידע מכך..אני נורא מתביישת מה עושים?(לגבי הסכסוך)

תשובה

בס"ד
שלום רב,

תעשי כרגע מה שביכולתך כדי לתקן גם בין אדם לחברו וגם בין אדם למקום. תבטיחי לעצמך שברגע שתהיה אפשרות - תמשיכי לתקן בכל יכולתך.
בהצלחה