הליכה בים מעורב

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 24/06/13 13:34 טז בתמוז התשעג

שאלה

כאשר עושים הליכה על שפת הים (לצורך בריאותי, כושר..) האם מותר לעבור גם דרך ים מעורב? (בלבוש צנוע)

תשובה

בס"ד
שלום רב,

נראה לי שאם באופן חד פעמי במסגרת טיול וכד' אתה צריך לחצות שטח של חוף מעורב - אפשר לעבור בזריזות, בשולי המקום ותוך נעיצת עיניים בקרקע.
אבל כמסלול קבוע של הליכה יש למצוא מסלול אחר. או לעשות את הפעילות בשעות שאין מתרחצים - מוקדם בבקר או מאוחר בלילה.