הכשרת כיריים

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 28/03/10 20:41 יג בניסן התשע

שאלה

שלום. אני גרה עם עוד 4 בנות בדירת שרות לאומי.

לפני שיצאנו לחופשת פסח, ניקינו את הדירה אבל שכחנו לנקות ולהכשיר את הכיריים.

הכיריים אצלנו תמיד מכוסים בנייר כסף שמוחלף מידי שבוע, שאוטם אותם לגמרי.

רציתי לדעת אם זה בסדר שכשנבוא לשם בחופשה,

להוריד את נייר הכסף שנמצא שם תמיד ולהחליף אותו באחד אחר כך שנוכל לבשל עליהם גם בתוך פסח.

אני יודעת שזה איננו מצב אידיאלי אבל זה פשוט נובע מחוסר ברירה.

תודה רבה!

כל טוב

תשובה

בס"ד
שלום רב,
סליחה שלא הספקתי להשיב לפני פסח.
אפשר לצפות הכל בנייר כסף.
צריך לצפות גם את החצובה - זרועות המתכת שעליהם הסירים עומדים.