הכנה לקראת החתונה

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 20/06/10 18:36 ח בתמוז התשע

שאלה

שלום וברכה,

אני בחורה חרדית בת 19 בתקופת השידוכים.

אני מרגישה קצת מניעה והסתייגות להתארס עם בחור טוב ככל שיהיה. לא מפני שאינני רוצה ח"ו להתחתן, אלא בגלל שהלעיטו לי את המוח בשטויות על המשכב בלילה שאחרי החתונה (מצוות פרו ורבו), אני נורא מפחדת מזה וחוששת. האם יש מישהו או מישהי שיוכלו להסביר לי לפרטים מה קורה שם בחדר אחרי שנסגרת הדלת?

חשוב לי מאד לדעת, ייתכן שאפילו אתה, כבוד הרב, תוכל לענות לי.

אם אקבל תשובה מרגיעה פחות או יותר והסברים יהיה לי יותר קל לגשת לאירוסים.

תודה רבה רבה.

תשובה

בס"ד
שלום רב,
מטעמי צניעות לא נכנס כאן לפרטים באשר למצב האינטימי של ליל הכלולות.
נאמר רק שאם יש הכנה הולמת לחתן ולכלה הלילה הזה יכול להיות אחד הזכרונות הנעימים ביותר.
אני מציע לך לפנות לאחד הגופים שמעניקים סיוע.
רשמתי לך כאן פרטים של גוף אחד - הפניה אליהם אפשרית בטלפון או במייל.
למכון "בנין שלם" צוות ייעוץ מקצועי,
שיוכל לסייע בצמתים הלא קלים של החיים-
בחיי נישואין, בזוגיות, בקשר עם הילדים ובבחירת בן זוג, בעצה, בשיחה, ואולי בהפניה אל איש מקצוע מתאים, בהתאמה מלאה אליך.

הרגישו נוח לפנות, להתייעץ ולקבל רעיונות מנחים שיקלו את ההתמודדות.

התקשרו:

בין השעות 8:30-15:00 02-6271525 שלוחה 112/113

החל מהשעה 15:00 02-6273706

דוא"ל: mbshalem@gmail.com