היסטוריה.

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 18/04/12 18:47 כו בניסן התשעב

שאלה

האם הרב יכול להמליץ לי על ספר היסטוריה מקיף לתולדות עם ישראל? אני מעוניין ספר מקיף, ממצה, עם הרחבה רבה על כל השלבים ההסטוריים, אולם שהספר יהיה מהימן, מקיף ואבייקטיבי. יביא מקורות, מסמכים צילומים...

האם הרב מכיר ספר כלשהו מומלץ (שלפחות עונה על רוב הקריטריונים שהעלתי?).

תשובה

בס"ד
שלום רב,

יש ספרים מקצרים ויש מאריכים, יש שמתמקדים בארועים ויש שמתקדמים באופי של התקופה.
אם תרד לפרטים תצטרך המון זמן כדי לקבל תמונה כוללת.

אחרי הכול אני לא בדיוק הכתובת, אינני היסטוריון.

עצה טובה - לך לספריה או לחנות ספרים גדולה, תעיין שם בספרים השונים, ותחליט.