הטלית

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 26/07/13 18:15 יט באב התשעג

שאלה

בס״ד שלום כבוד הרב, לפני שלוש שנים הוספתי לי שם ע״י יעוץ עם אדם מאמינים ולפני שנתיים נחרב אליי עולמי. הלכתי לשלוש רבנים ואמרו לי שצריך לעשות תיקון ואפילו רב מאוד ידוע אמר לי שאיי צריכה לקנות קמע ולעשות תיקון ועם לאיעשה זאת אני אתחתן עוד מלא שנים. מאחר ואני בחורה מאמינה וכיום אני כבר שמונה חודשים משתדלת נורא לשמור שבת לא קניתי את הקמע מכיוון שאני יודעת שזה אסור לפי היהדות שלנו אבל נתתי כסף עבור התיקון.מאז ועד היום עברו כבר שנתיים ושום דבר לא קרה ניסו להכיר לי בחורים אבל לא רציתי מכיוון שהם אפילו לא שומרי מסורת. לפני כשבוע קמתי עם הרגשה של חייב להיות משהו וחלמתי על הטלית של גבר.אני לא יודעת מדוע ונכנסתי לאתר לחפש סגולה של טלית,ומצאתי שיש כזו סגולה ע״י הרב בן טוב ובנוסף היה סיפור של בחורה בת 30 כמוני ובאותו יום שקנתה מצאה את הזיווג. האם מותר לקנות? ניסיתי כבר כמה שנים להתפלל עבור הזיווג שלי אבל שום סגולה ושום תפילה אינה מכירה לי אותי:( וזה מתסכל וכולם כבר נשואות בבתים שלהן ורק אני זה קריאת ים סוף.. אנא עזור לי. שבת שלום ותודה רבה

תשובה

בס"ד
שלום רב,

רצ"ב תשובה של הרב אליהו שטלית היא סגולה טובה.

http://www.yeshiva.org.il/ask/?id=65813

הוא מציין בסוף דבריו: "סגולה שעולה כסף היא לא סגולה". לכן כאשר מציעים לך תפילות וקמיעות ודורשים ממך תשלום - אל תמהרי להסכים לכך - תבדקי טוב טוב את הענין.

מברך אותך שתמצאי זיווג הגון לאלתר