הזיווג תקוע

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 13/03/07 10:57 כג באדר התשסז

שאלה

אני עוז מעט בת 30 עדיין לא נשואה אני מרגישה שמשהו לא זז והכל נשאר תקוע במיוחד בתחום הזוגיות אני בחורה שנראית טוב אבל אני מרגישה שאני פשוט כמו שקופה יכולים להסתכל עלי אבל פשוט לא מתחילים איתי.

רציתי לדעת מישהו ייעץ לי להחליף את השם אני נקראת על שם אחות סבי שהתחתנה בגיל 38 היתה קומוניסטית ונהרגה במלחמה עם הגרמנים יחד עם בנה ובעלה יכול להיות שיש עיכוב כי השם לא כל כך טוב לי

אודה על תשובה מהירה

תשובה

ב"ה

שלום.

ראשית נברך אותך .יהיה רצון שתזכי בשנה זו להקים במהרה בית נאמן בישראל מתוך קדושה ושמחה .אמן.

אם את שמה לב שיש איזה בחור שאת מעוניינת להכיר והוא לא נפנה אלייך אז תבקשי מגורם שלישי שיעשה את הקשר הראשוני. ואל תרתעי מלצאת לפגישת "בליינד דייט" .

ועייני בתשובה שכתבתי היום ב:
https://www.kipa.co.il/ask/show/119814

בהצלחה,

עוזיאל אליהו,

.