הוצאת זרע לבטלה

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 03/04/12 16:25 יא בניסן התשעב

שאלה

בס"ד

שלום רב,

אני בן 15 (דתי לאומי) ובערך מגיל 12.5 אני מוציא זרע לבטלה. זה נורא מפריע לי וכל פעם שאני עושה את זה אני אומר לעצמי שאני רק יעשה הפעם ואז אני אפסיק (כל פעם שאני מז"ל אני מפנטז על בנים).

אני לפעמים גם נכנס לאתרים לא מתאימים.

עוד דבר - כבר הרבה זמן שאני נמשך לבנים (בני גילי ואפילו קטנים יותר) זה נורא מפריע לי - אני לא רוצה להימשך לבנים אלא רק לבנות. אני לא מרגיש טוב עם זה, אני רוצה להתחתן עם אישה ולהביא ילדים לעולם בעז"ה.

אשמח לקבל עצה

תודה רבה, פסח כשר ושמח!

תשובה

בס"ד
שלום רב,
בענין זרע לבטלה כתבתי כאן בעבר, עיין:

https://www.kipa.co.il/ask/show.asp?id=261724

https://www.kipa.co.il/ask/show.asp?id=184647

תוכל למצוא עוד תשובות רבות וטובות בנושא.

באשר למשיכה אל בנים, בגיל צעיר יש בילבולים בדברים הללו, גם הסביבה של היום מאוד מבלבלת, הכי טוב לא להתעסק בנושא בשנים אלו, תתמקד בדברים אחרים עד שתתבגר ותהיה בשל לבנית משפחה.
אני בטוח שאם אתה רוצה להתחתן עם אישה ולהביא ילדים, שום דבר לא ימנע ממך ומלהגיע עם האישה שתבחר לזוגיות שמחה ומאושרת.