הומוסקסואלים אומללים

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 26/05/02 03:22 טו בסיון התשסב

שאלה

קראתי מספר כתבות על דתיים הומוסקסואליים, שניסו לעשות ה-כ-ל כדי "לישר לעצמם את היד" אבל היא נשארה עקומה.

מה זה אשמתם שיש להם יצר כזה? האם נגזר עליהם לחיות חיים של אומללות?

תשובה

בס"ד

שלום
למה אותם הדתיים הומוסקסואליים, לא הצליחו "לישר לעצמם את היד" והיא נשארה עקומה?

יש היום תופעה שמנסים להפוך את ה"עקום הזה" לגאוה.

מה משמעות מצעדי הגאוה האלה?

הקלקול בקילקולו!

הם יודעים שתחילת התיקון באה מההכרה שהיד עקומה ואפשר לישר אותה. והם צועקים ברחובה של עיר - לא נכון:
"העקום הזה הוא ישר"

הפרסומת הגדולה הזו שה"עקום הזה הוא ישר" חדרה וקנתה שביתה באיזה שהוא מקום במוח של אותם הדתיים הומוסקסואליים, ולכן הם לא הצליחו "לישר לעצמם את היד" והיא נשארה עקומה.

אבל, הם צריכים לדעת כי כל המצעדים הללו לא יעזרו כלום - אי אפשר להכריח את העקום להיות ישר כמו שאי אפשר ללמד בני אדם לאהוב חומץ.
כל הפרסומת וההשקעה לא תועיל.
ההומוסקסואלים לא יצליחו להביא ילדים לעולם.
לא יצליחו להביא חיים לעולם.
לא יצליחו בכל הקמפיין שלהם.

חבל.

אומר כאן דבר חריף.
הדתיים הומוסקסואליים, וגם החילונים שרוצים לחיות בשמחה כמו כל האדם צריכים לראות קודם כל רק את הבעיה שלהם ולא להלחם בעד כל האחרים

יש לי בעיה ואיך אני פוטר אותה?

אחת התקלות הגדולות שיכולות להיות לאדם היא אם הוא ירצה לתקן את כל החולים שבעולם.
מיד יבוא היצר הרע ויאמר: אל תנסה. זה קשה מידי. וזה יכול ליאש.

יתקן אדם את עצמו בלבד. ואחר כך הוא ישמש דוגמא לאחרים איך אפשר לחיות חיים שלמים בראים עם ילדים קטנים שמחים ושלמים בלי שום בילבולים ומחשבות זרות. רק שמחה תמיד.

ראי
https://www.kipa.co.il/ask/show.asp?id=6026