הומוסקסואליות והמציאות

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 03/02/02 07:07 כא בשבט התשסב

שאלה

שלום לך הרב שמואל אליהו.

אני בטוח שכמו שאפשר לקבל חוטאים שחוטאים

חטאים גדולים יותר (רצח, גניבה ..) אפשר היה לקבל את ההומואים.

אולי תסביר לי מדוע בעצם לא?

תשובה

בס"ד

אני לא רוצה להתייחס לכל טיעוניך בעד ההומסקסואליות כיון שכאן זה לא צ'ט אלא שאלות ותשובות הלכתיות.
רוצה - קבל.
לא רוצה - חבל.

אני מתייחס רק לשאלתך. והיא למה לא מקבלים את חוטאי ה"הומו" כמו כל חטא אחר?

תשובתי אליך היא כי אי אפשר לקבל שום חטא.

אתה יודע מאיפה לקחת את המושג הזה של "קבלת חטא"?
מהנצרות. שם מקבלים חטאים ומשלימים איתם.
אנחנו לא נוצרים!!
אין ביהדות מושג כזה של ויתור על שום חטא.
"כל האומר הקב"ה ותרן - יוותרו מעיו" (יוותר על חייו)
זו קטנות שבקטנות לבא ולומר שהקב"ה ברא את עולמו בטעות, בחולשה, בטפשות, בחוסר ראיה מעמיקה וכו' וכו'. ולכן נוותר לו לאדם החלש.
אני לא מבין איך היום בשעה שבכל יום ויום מתגלה החכמה העצומה של הבורא בכל תא ותא בעולם החי והצומח, איך שכל גרגיר וגרגיר מעולם הדומם מלא כל כך הרבה חכמה ובינה ודעת - איך אפשר לומר שהוא ברא משהו בטעות?
מה קרה? התבלבל לו?
הוא נרדם פתאום?
הוא לא היה מרוכז?
מה קורה לנו?

יש פסוק נורא חכם שאומר: "אלוקים ברא את האדם ישר - והמה בקשו חשבונות רבים". ברור?
האדם הוא ישר, הוא נברא בריא. בצלם אלוקים. זו התורה.
הקלקול הוא תוצאה של מעשים שלנו.
אם כך - בא נתקן.

כאן תמצא את גדלותו של אלוקים. "כי עמך הסליחה". אחרי שאדם זונח את החטא ורוצה לתקן - אלוקים איתו, יעזור לו, יתן לו כח, ימחק לו את החטאים, ואם יחזור בתשובה מאהבה הוא גם יהפוך לו זדונות לזכויות.

כל זה,,, אחרי ,,,שאדם הכיר בחטאו וזנח אותו.

זכור היטב!!
אין מושג כזה "לקבל חטא".
אין!!

יש תשובה
ויש תשובה מאהבה.
בהצלחה.