הוכחה שאין עד מלבדו

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 11/07/02 19:12 ב באב התשסב

שאלה

שלום! אני מבקשת סליחה אם כבוד הרב כבר קיבל את שאלתי זו פשוט אני לא בטוחה אם השאלה קודם נשלחה.. אני מאמינה בקב"ה ב"ה אולם פעמים רבות אני מוצאת את עצמי מחפשת הוכחות לכך שד' הוא אחד ואין עוד מלבדו. אשמח ואעריך זאת מאוד מאוד מאוד אם כבוד הרב יוכל לעזור לי בכך! אני רוצה להגיד לכבוד הרב ולכל שאר הרבנים יישר כח עצום על האתר הזה ועל כל המאמצים והנכונות שאתם משקיעים בנו! באמת באמת כ-ל ה-כ-ב-ו-ד-!

תשובה

ב"ה

אביטל שלום.

אני לומד כבר 35 שנה את התשובה לשאלה שלך.
אני עדיין לומד... .

אנא עייני בספר "אמונות" ו"אל המקורות"
ואם יהיה לך שאלות יותר ספיציפיות כתבי אלי,
אשתדל לענות.

אגב, אבא שלי אמר לי שהשם אחד ואין עוד מלבדו.
אני מאמין לו.
ואת?

בברכה,

עוזיאל