הוא יחזור אלי?

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 27/09/10 21:53 יט בתשרי התשעא

שאלה

הרב שלום..

היה לי בן זוג מספר שנים ולצערי הרב נפרדנו עברה כבר שנה מאז נפרדנו ואני מאוד מאוד רוצה שנחזור להיות יחד אני לעולם לא הספקתי לאהוב אותו ולא הצלחתי למצוא לי זיווג טוב ממנו..

הוא איננו רוצה לדבר איתי בכלל או בטח שלא להיפגש איתי קרובים שלי אומרים לי כי אני צריכה לשכוח אותו אבל אני לא מסוגלת יש בי אמונה מאוד חזקה שיום יבוא ונחזור להיות יחד לנצח..אני ממש מרגישה את זה מה עליי לעשות?

תשובה

ב,ה

שלום.

המצב שבו את נמצאת הוא מאוד מורכב ועדין.
אולם אם מעוניינת להתקדם את חייבת לנתק את הקשר ברמה השכלית ועד כמה שניתן גם ברמה הרגשית ולהתקדם לקראת קשר אחר.

את לא יכולה להכריח אותו לחזור אלייך הוא הרי לא רוצה ואין מה לעשות. זו המציאות. וצריך להשלים עם המציאות למרות שהיא כה כואבת.

תדעי לך שאם הוא החתן המיועד שלך אז זה יקרה . במוקדם או במאוחר- זה פשוט יקרה.ואם הוא לא החתן שלך אז זה לא יקרה.

אל תדחקי את השעה ואל תלחצי במקום שלא צריך ללחוץ.
תרפי מהעניין הזה ותתקדמי לקראת קשר חדש.

הקב"ה יסבב את המציאות לטובתך. הקב"ה אוהב אותך ורוצה שיהיה לך טוב .ויהי רצון שבקרוב ממש תבשרי לנו בשורות טובות ומשמחות אמן.

בהצלחה,

עוזיאל אליהו,

.