הדרכה

חדשות כיפה הרב שי פירון 10/03/02 17:29 כו באדר התשסב

שאלה

שלום!

אני מתנדבת כבר שנה שניה אצל ילדה עיוורת אתיופית שהיא לא ממש מסתדרת אם הבנות שעובדות איתה ואיתי היא מאד מסתדרת (ככה המשפחה אמרה לי)

לפני 3 חודשים הוציאו אותי לגרעין נחשון ששם

אנו פועלים פעם בשבוע עם ילדים ממשפחות במצוקה

ולפני חודש נכנסתי גם להדרכה בסניף עולים כל הדברים האלה לוקחים ממני הרבה זמן וכמובן שיש גם לימודים בישורון....

ולפעמים הדברים מתנגשים זה עם זה ויש פעמים שאני צריכה לותר על אחד בשביל השני או השלישי... אני מאוד רוצה להמשיך עם כל מה שאני עושה כי אני מאמינה שזאת הדרך אבל לפעמים אני מפחדת בגלל שזה עולה אחד על השני אני תופסת מקום ותפקיד של מישהו אחר שהיה יכול לעשות זאת יותר טוב ממני לעומת זאת אני גם לא יכולה לעזוב את הגרעין כי כולם שם בהרגשת דיכאון שהם לא נכנסו להדרכה גם אני הייתי איתם ואני לא יכולה לעזוב אותם ל"טובת" ההדרכה והדרכה זהו תמיד היה החלום שלי ועכשיו שהוא כבר התגשם אני מדריכה שבט ניצנים בסניף עולים...אני לא יודעת מה לעשות

אשמח אם תוכל לעזור לי להחליט מה לעשות

תשובה

ב"V

שלומות,

לצערי שאלתך הגיע אלי רק עתה, לאחר חודשים רבים. קשה לי להתמודד עם עומס של למעלה מ- 600 שאלות ממתינות. אבל, למרות הזמן הרב שחלף, אני מקווה שאת ממשיכה לפעול ולתרום לכל בכל מכל מבלי לברור את פעולתייך.
אין צורך לפרוש ואין מקום ליסורים. יש מספיק עבודה לכולם.

המשיכי, הוסיפי, ובעז"ה תראי ברכה גדולה.

שי