הדרכה

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 02/07/08 22:00 כט בסיון התשסח

שאלה

שלום כבוד הרב!!

אני מדריכה של בנות שעולות לכיתה ו'.

בשלושת השבועות הבנות נהנות ומכייפות...

מה הדין בפעולות שאני רוצה לעשות להן? האם מותר לעשות סרט, חפש את המטמון וכו'?

(חשוב להדגיש שאם אני לא עושה לאן פעילויות הן במילא מבלות בקניונים וכו'..)

תודה רבה.

תשובה

ב"ה

שלום.

יישר כוחך על הפעילות ועל עצם ההדרכה. אשרייך!!!

את יכולה לעשות פעולות כרגיל מיז באב עד ר"ח אב רק שצריך להזהר ולא לעשות דברים שיש בהם סכנה ואם הולכם לבריכהאז צריך 7 עיניים להשגיח ולגבי שירים נהגו לאסור אבל משחקי חדר וחצר וכדומה בודאי שמותר.

וב9 הימים שמר"ח אב לתכנן פעילות שמתאימה לימים האלה. אנא ראי בהמון תשובות שנכתבו באתר בנשוא זה.

בהצלחה,

עוזיאל אליהו,

.