הדרכה בזמן ההתלבטות בקשר

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 27/05/15 13:45 ט בסיון התשעה

שאלה

שלום כבוד הרב, אני בת 20 וכרגע במערכת יחסים מקסימה עם בחור בגיל 22 שבקרוב מסיים צבא. אנחנו יחד כבר כ-שנתיים.

תופעת החברות בקרב הציבור הדתי הולכת וגדולה, ומפתיעה אותי שאין שום הדרכה בנושא.

יש לי המון שאלות ולבטים והתלבטויות בהמון נושאים.

אני התחזקתי כשהכרנו וגם הוא, (שנינו מבית דתי) מה שגרם שהתחלנו קשר ללא שמירת נגיעה וכיום כל ניסיון לשנות זאת עולה בתוהו. אני צריכה הדרכה, באלפי נושאים שקשורים לזה, ממה כדאי להיזהר, למה לשים לב? אני מבולבלת מאוד. ואין את מי לשאול.

שתי המשפחות יודעות ואנחנו מבלות רבות אחד אצל השנייה.

אני יודעת שכתבתי קצת מבולגן ולא ברור, אבל מקווה שאני לא יורה כאן חצים לחשכה.

המשך יום מקסים :)

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

אשמח לתת הדרכה בפלפון 0527710491

בברכה,

דני ארגמן