הגעתי להחלטה...

חדשות כיפה הרב שי פירון 28/07/02 17:39 יט באב התשסב

שאלה

לרב שלום,

אחרי שהסברתי לך את כל המצב,בסיבוך..אמרת לי שאתה חושב שאני צריכה לשקול את הדברים לא מתוך סערת רגשות אלא בחכמה,ומתוך השכל.

זה היה ממש קשה,אבל עשיתי את זה,והגעתי לכל כך הרבה דברים שלא ראיתי כל הזמן הזה,כשהייתי איתו בקשר.

הגעתי למסקנה שאני צריכה לגמור את הקשר הזה,כי הוא לא מתאים לי,ועושה לי רע,ושזה לא האיש שאיתו אני ירצה להקים בית.

אז עשיתי את זה-נפרדתי ממנו.זה היה כל כך קשה,אבל אזרתי כוחות ועשיתי את זה.

ועכשיו נשארתי עם כאב,שאני מקווה שיעבור עם הזמן,אבל זה קשה.מאוד.

אני אחת שתמיד נראית עם חיוך,תמיד משדרת שאני שמחה,אבל בתוכי כל כך קשה לי,ואני לא יכולה להפסיק לחשוב עליו.

מה שמחזק אותי זה האמונה,התפילות שלי ל-ה',אבל אני רוצה עוד משהו מעבר.אני מרגישה צורך חזק להתחזק במעשים,ללמוד משהו,כדי ליצור לעצמי דרך של דת חזקה,יותר ממה שהיתה לי עד עכשיו.ואני לא יודעת איך לעשות את זה...אני ממש אודה לך אם תייעץ לי בזה,אולי תמליץ לי על ספר,או שיעורים או משהו כזה.אני רוצה לבנות אצלי משהו חזק,כדי שיהיה באמת אמיתי,שאני לא ישבר שוב ויחזור אליו,וכדי שאני ידע שאני באמת בדרך נכונה,וזה גם בטח יעזור לכאב שלי...

תודה רבה רבה,נעמה.

תשובה

ב"ה

שלום לך,

א. יישר כוח גדול על החלטתך.

ב. אני מציע לך ספרים כגון:"דע מה שתשיב לעצמך" מאת הרב קרוב או ספרים של הרב ארז משה דורון. באחרונה נזדמן לידי ספר נחמד: "מי שטעם יין הונגרי" ספר חביב ומומלץ בהוצ' ידיעות אחרונות.
מאוד נחמד.

בהצלחה,
ושוב -

כל הכבוד!!

בברכה,

שי