הגמלות מקרי-אפשרי?

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 08/07/13 16:24 א באב התשעג

שאלה

שלום הרב כבוד הרב .

עד לפני כשנה,קצת יותר, לצערי הוצאתי זרע לבטלה ולאט לאט ב"ה יצאתי מזה לגמרי בחסדו יתברך.

אין לי אפילו מחשבה ורצון לעשות זאת אלא רק להתעלות ולהיות טהור וקדוש בעז"ה ובאמת להפסיק עם זה

יש רק בעייה קטנה-הקרי.

אני מנסה הכל -קרית שמע שעל המיטה, שינה על הצד

ולצערי כמעט כל שבוע יש קרי

רציתי לשאול אותך כבוד הרב אם אפשר למנוע ולהפסיק אם זה לגמרי בעז"ה ואיך?

תודה רבה כבוד הרב ושבעז"ה יהפכו ימים אלה לימי שמחה ובניין בית מקדשנו.

תודה רבה!

תשובה

שלום!

אין לך להטריד את עצמך במה שלא בשליטתך. "אונס רחמנא פטריה". (ועיין סוגיא בסוף מסכת יומא שיש דעות שקרי יכול להיות גם סימן טוב לפעמים).

אשריך על העבודה והמאמץ לשם שמיים! עלה והצלח!

כל טוב!