הבעל

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 28/11/11 08:28 ב בכסלו התשעב

שאלה

שלום.שאלתי לגבי בעלי.בעלי נוסע לעבודה ובהסעה וגם בעבודה עובדות איתו נשים [נשואות,וגם רווקות].

יצא לא פעם שבעלי מספר דברים שהבחורות מספרות לו כל מיני בעיות שלהן. גם רווקות.יש לו גם את מספרי הפלאפון שלהם הוא אומר"הם מהעבודה לא יותר"

האם עליי לייחס לזה חשיבות לכל העניין גם כל הידע שיש לו עליהם הדיבורים.וגם על מספרי הפלאפון. או לא להתייחס.

אני יודעת שבעלי איש ישר ,ובעל משפחה אבל שמדובר גם בצד השני אישה רווקה אי אפשר לדעת לאן דברים מובילים. האם אני מגזימה?. איך להעביר לו זאת?.תודה

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

עצם העובדה שהוא לא מסתיר ממך את הדברים, זה מלמד שהוא עושה זאת בתום לב, אם היו לו כוונות אחרות הוא לא היה מספר לך,

גם מספרי טלפון זה לא דבר חריג, קורה שיש לגבר מספרי טלפון של עמיתים בני המין השני.

מה שקובע בכל הענין הזה הוא טיב היחסים שקיימים בין אדם לסביבתו, אם אלו שיחות קונקרטיות שנוגעות לעבודה, זה בסדר, אבל אם זה גולש ליחות חויתיות זה מתחיל להיות בעיה.

אם מערכת היחסים ביניכם היא מספיק פתוחה ולא חשדנית כדאי לפתוח את הנושא הזה בצורה עדינה, לא חושדת ולא חוקרת, חשוב בכל תהליך ושיחה שלך איתו בענין הזה לשמור על ערוץ תקשורת פתוח גם בנושא הזה, לא לשאול ולדבר על הענין ממקום של חשדנות ואי נתינת אמון, זה יכול לגרום לו להסתיר דברים ואז מהצב יהיה יותר בעיתי.
כמו כן חשוב שתעשי עבודה עם עצמך, להפריד בין עובדות לפרשנות ועוד יותר בין עובדות לדמיונות, דבר שכשלעצמו יכול לגרום למבט יותר מדוייק כלפי המצב.

בברכה,

דני ארגמן

בברכה,

דני ארגמן