האם מותר להתעסק עם רייקי ??

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 27/10/02 12:43 כא בחשון התשסג

שאלה

שלום לכבודו,

האם מותר ללמוד ולהתעסק ברייקי לפי היהדות?

אם כן,האם ידוע לרב על מוסד המלמד רפואה אלטרנטיבית ברוח היהדות?

תודה מראש

תשובה

ב"ה

ברכה ושלום.

מותר רק אם לומדים את זה ממורה או מדריך יירא שמיים
שמעביר את זה בקודשה.ומחבר לכוחות מקדושה.

מה זה רייקי ?

זו שיטה המשתמשת במגע ידיים עדין של האדם בעצמו ובגופו.פותחה בתחילת המאה העשרים ע"י מיקאו אוסואי מיפן.

שיטה זו מגבירה את האיזון הטבעי (הילינג) של הגוף לצמיחה אישית.אומנות זו משתמשת בהנחת הידיים על איבר כל שהוא בגוף.

המורה "מחבר " את התלמיד בטכס מיוחד ואז התלמיד מתאם את הכוחות מול המורה והופך להיות מעין צינור דרכו עוברת האנרגיה הרוחנית.

פירוש המילה רייקי= אנרגיה אוניברסאלית או כפי שזה מכונה "כוח החיים "
הייחוד ברייקי שמשתמשים בכוח מחוץ לגוף ומנתבים אותו לתוך הגוף באמצעות מגע של ידיים על הגוף בפרק זמן של 45-90 דקות.

"ואתם הדבקים בהשם אלוקכם חיים כולכם היום "

בהצלחה,

עוזיאל