האם להתחיל איתו ?

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 25/07/02 00:38 טז באב התשסב

שאלה

שלום כבוד הרב!

בשנה האחרונה יש בחור אחד שכל הזמן מסתכל עלי.

הוא גדול ממני בשנתיים.

הוא בכלל לא מדבר עם בנות והוא כאילו נותן לי סימנים שהוא רוצה להכיר אותי אבל לא כרגע.

אני מאד מבולבלת, אני לא יודעת מה לעשות.

אני אמורה לגשת לדבר איתו להבין מה הוא רוצה או לחכות שהוא יבוא אלי וידבר איתי?

בבקשה לא לפרסם את השם שלי.

תודה רבה!

תשובה

ב"ה

ברכה ושלום.

קצת קשה לי להבין מתוך השאלה על איזה סיטואציה מדובר. איזה גילאים האם מדובר בקשר לקראת חתונה וכ"ו.

אני חושב שאולי את מפתחת את הדמיון של שפת הסימנים
"הוא נותן לי סימנים שהוא רוצה להכיר אותי ולא עכשיו" מי אמר לך ? הוא לא אמר או יזם כלום!
את אולי מדמיינת?

באופן כללי ,אל תתני לו לבלבל אותך!!!!
את לא פינוקיו וגם לא משחק עבורו!
יש לך אישיות משלך.
יש לך עוצמה,
יש לך את הכבוד שלך.
אם את רוצה קשר איתו וזה רלוונטי להקמת תא משפחתי,
אל תתבישי !
צרי קשר עם גורם שלישי שיכיר בינכם!!

אם את לא רוצה קשר איתו -תוציאי אותו מהראש!!

את המחליטה.

בהצלחה,

עוזיאל