האם אפשר לפרסם שאלות מאתר

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 02/06/02 16:45 כב בסיון התשסב

שאלה

לכבוד הרב שלום!

אנחנו רוצים להוציא ב"ה שתי חוברות על צניעות. אחת חוברת עמוקה יותר לסניף, ואחת פשוטה יותר וקלה להבנה לפירסום רחב יותר.

אנחנו רוצים להכניס לחוברת השניה סיפורים הקשורים בצניעות לדוגמה: החלום שהרב פירסם עם אליהו הנביא רצינו לשאול אם הרב יוכל לעזור לנו בנושא? (זה קצת לחוץ אנחנו עוזבים עוד מעט)

תודה רבה

תשובה

בס"ד

אתם יכולים להוריד מהאתר הזה כל מה שנראה לכם מתאים לעניני צניעות ובודאי הסיפור של אליהו הנביא.

כל זה לגבי השאלות שאני עניתי. לגבי תשובות של רבנים אחרים - בקשו ישירות מהם.

לגבי דברים אחרים - הגדירו לי במה אתם רוצים עזרה, ואנסה לעזור לכם.

בהצלחה