דניאל מהתנ"ך

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 29/05/12 20:08 ח בסיון התשעב

שאלה

שלום

אני עושה עבודה על דניאל מהתנ"ך.

אשמח אם תספר לי עליו ועל ייחודו כדמות תנכי"ת.

אם יש מדרשים עליו ועל שמו אשמך אם תספר לי אותצם או תפנה אותי לספרים מסויימים שאוכל להעזר בהם.

תודה מראש

תשובה

בס"ד
שלום רב,

אתר זה לא נועד לסייע לתלמידים שעושים עבודות אלא להשיב תשובות לשאלות ביהדות.
בכלל, המטרה של עבודה לימודית אינה שהתלמיד ישאל מישהו ויספרו לו את התשובה, אלא שהתלמיד יפנה לחומרי למידה וילמד אותם.
בענין אחרון זה אני יכול להפנות אותך לקישור הבא שיש בו חומרי למידה לספר דניאל
http://www.daat.ac.il/daat/tanach/daniel.htm
בהצלחה