דכאון

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 23/09/12 02:24 ז בתשרי התשעג

שאלה

כבוד הרב שלום!

אני יוצאת עכשיו עם בחור בערך חודש והוא בנאדם מקסים, והכל היה נראה לי ממש טוב עד שהוא סיפר לי שלפני 3 חודשים הוא היה במצב של דיכאון והוא לא יודע ממה זה נובע ולמה זה קרה לו, והוא סיפר לי שהוא עכשיו הולך לפסיכולוג ושהוא לוקח תרופה כל יום. כרגע הוא בסדר אבל אולי בעתיד יכול להיות שזה יחזור והוא יצטרך לקחת כדורים במינון יותר גבוה.

זה ממש הלחיץ אותי (עדיין) ואני לא יודעת מה לעשות כי מצד אחד הוא ממש מקסים והוא מוצא חן בעייני וחוץ מזה הכל נראה לי מתאים ומצד שני זה מלחיץ אותי שזה אולי יחזור לו ואני לא אדע איך להתמודד עם זה.

בנתיים אנחנו ממשיכים לצאת אבל אני לא מפסיקה לחשוב על זה, וזה קצת הורס...

אני אשמח אם תוכל לייעץ לי מה לעשות...

תודה מראש

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

לא צריך לבטל קשר בגלל זה,

יש חוסר איזון חומרים בגוף שגורם להרגשת דכאון והתרופות מאזנים את המצב והוא מתפקד נורמלי כמו שאת רואה.

יפה מצדו שהוא שיתף אותך ושם את הכל על השולחן כך שתוכלו לדבר ביחד ובאופן גלוי על הנושא.

קחי בחשבון שאכן זה יחזור על עצמו אבל כפי שאמרת יש לזה תרופה,

תעקבו ותגיעו יחד להחלטה.

בברכה,

דני ארגמן