דייטים

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 24/04/13 12:14 יד באייר התשעג

שאלה

שלום כבוד הרב,

אני בחורה בת 25 יוצאת מזה חודשיים עם בחור בן 31. אנחנו נפגשים בין פעמיים לשלוש פעמים בשבוע. שנינו מאוד בעלי אופי מאוד סגור ועברנו המון דייטים ואפילו כמה קשרים יחסית רציניים.

מהרבה בחינות אנחנו מרגישים נוח וקרובים, יש נושאים שבהם אנחנו מאוד דומים כמו הרמה הדתית, הרקע המשפחתי ויש המון נושאים שאנחנו שונים בהם כמו תחביבים. שנינו רוצים שהקשר יצליח אך נראה שיש לנו בעיה בתקשורת. שיחות הטלפון שלנו מאוד לא מוצלחות, מעבר לעדכון על ענייני היום אין לנו על מה לדבר. בדייטים, יש דייטים שהם יותר מוצלחים שבהם התחושה היא מאוד טובה של חיבור מיוחד מאוד ויש דייטים שבהם התחושה היא הפוכה ואף דייטים שבהם אנחנו לא כ"כ נהנים.

שאלתי היא, האם יש טעם להמשיך לצאת מכיוון שאנחנו לא רוצים לבזבז את הזמן אחד של השניה ואם כן, מה ניתן לעשות על מנת לשפר את התקשורת בנינו.

תודה רבה.

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

בהחלט יש טעם להמשיך,

אשמח להסביר בפלפון 052-7710491

בברכה,

דני ארגמן