דחיית פגישות בתקופות מבחנים

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 12/02/12 18:52 יט בשבט התשעב

שאלה

לכבוד הרב שלום,

אני סטודנטית (בת 21), לומדת מקצוע ראלי תובעני למדי,

לא מזמן התחלתי לצאת לפגישות ורציתי לדעת האם זה בסדר להמתן מעט עד שתקופת המבחנים (והלחץ הלימודי) יחלוף ואוכל לגשת לנושא בצורה רגועה ורצינית יותר.

ברצוני לדעת האם זה לא להפוך את העיקר לטפל בכך שאני דוחה את הפגישות בגלל מבחנים.

אשמח להבהרה רחבה בנושא,

תודה רבה

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

בהחלט את יכולה לדחות את הפגישות לזמן יותר רגוע,

אם נפגשים ורוצים להצליח צריך להשקיע זמן איכות למפגשים, ולא להפגש תחת לחץ לימודים ומבחנים,

את לא הופכת טפל לעיקר, אדרבא את מפנה את הטפל כדי לעסוק ביתר רצינות בעיקר.

מה גם שהלימודים כשלעצמם חשובים, אם את משקיעה זמן וכסף רב בלימודים חשוב לסיים אותם מה שיותר מהר ולא לגרור חובות לשנים הבאות רק מתוך יחס שזה טפל.

בברכה,

דני ארגמן

בברכה,

דני ארגמן