דחוף שאלה על צום ומשפחה

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 06/10/11 07:41 ח בתשרי התשעב

שאלה

בס"ד

תודה על תשובתך

אתה צודק בהחלט בנוגע לאימי שלא צריכה להיות בין ילדיה בעזרת השם אני עובדת על זה ואמשיך לעבוד על התחושות שלי. אדבר עם אחותי ואם יסתדר אסע להוריי אחרת אהיה בביתי שה' ב"ה נתן לי. לגבי בעלי הסברתי את תחושתיי והבנתי מאוד את רצונו ותחושותיו וגעגועיו לניגוני בית הכנסת שלו אך זה עדיין לא מסביר לי את הרצון שלי להוריד אותנו מכתפיו.

תשובה

ב"ה,

שלום,

ישר כח על העבודה שלך על תחושותיך,

זו נקודה מאוד יסודית שאדם בוחר לשנות משהו אצלו ולא את כל הסובב.

גם ביחס לבעלך זה טוב מאוד שאת מבינה את צרכיו,

זה צעד ראשון בדרך להדברות,

אא אדם רוצה שיבינו את צרכיו, הדבר הראשון הוא להתחבר לשני, למקום שהוא נמצא , לרצונות שלו ואז הוא יהיה פנוי להקשבה,

זה לא קורה ביום אחד,

אבל בהחלט זהו תחילתו של תהליך מבריא.גמר חתימה טובה,

דני ארגמן