דחוף!! בקשר לעבודה..

חדשות כיפה צוות ישיבת הר עציון 03/06/07 18:19 יז בסיון התשסז

שאלה

שלום,

אני נערה בת 17 והוצאה לי עבודה לעבוד בפיצה. אני בחורה דתיה חזקה והשאלה שלי האם מותר לי לעבוד שם? האם מותר לבת ישראל דתיה שומרת מצוות לעבוד באותו מקום ציבורי?

אשמח אם תענו לי מהר,

יום טוב

תשובה

שלום וברכה!

אם מדובר על מקום שיש לו תעודת הכשר ואין בו בעיה של צורת הלבוש ( לפעמים בעלים של מסעדות ופצריות דורשים ללבוש מכנסיים ), אז אין שום איסור. כמובן שיש להזהר בכל הקשור לצניעות ונגיעה בין צוות העובדים.

בברכה,

חיים דב בריסק, צוות ישיבת הר עציון