דברי חיזוק

חדשות כיפה הרב שי פירון 12/10/02 23:02 ו בחשון התשסג

שאלה

ראשית ברצוני להודות לרב על שעזר לי רבות בנושא אחר אליו פניתי.

במשפט אחד בו אמר לי הרב כי הנני עסוק בעצמי באופן אובססבי הצליח הרב להביא אותי לשינוי או לפחות למאמץ לשינוי בכל צורת החשיבה שלי.

שאלתי אינה קשורה לנושא הלכתי אך כבחור דתי חשוב לשמוע עצת רב שכפי שציינתי עזרה לי מאוד ולעצם שאלתי,

ההנני משרת תחת פיקודו של מפקד שגורם לי לסבל רב, הדבר מתבטא באופן הביטוי היחס ושיגרת העבודה ביננו אני מרגיש פוחד מושפל ובהחלט בלתי מסופק לגבי התרומה שלי בצורה זו. בעוד קצת פחות משנה אני פושט את מדי לאזרחות ואני פונה ומבקש לדעתך כיצד עלי להתמודד עם היותי כדור הגומי פורק העצבים של מפקדי, אציין כי אין לי אופציה לקבול או להתלונן עליו וזאת לאחר שכבר ביררתי.

אשמח לעזרתך,

אבי

תשובה

ב"ה

שלום לך

אתה בחרת לשרת את המדינה לא כדי שישפילו אותך. אין מציאות שבה אדם צריך לקבל את ההשפלה כגזירת שמיים. עליך להתנגד בכל צורה למעשה חמור זה.
עליך לפנות לנציב קבילות החיילים ואני מבטיח לך שזה יטופל!

ביקר,

שי