גירושין

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 05/06/13 21:49 כז בסיון התשעג

שאלה

אנחנו נשואים 4 שנים עם ילדה בת 3 ותינוקת בת 3 חודשים.

עברנו ב4 שנים האלו המון, בעלי יהיה בקשרים עם בנות אינטרנט, סרטים הכל בלי ידיעתי.

כשידעתי את זה הוא טען שכדאי שנתגרש.

אני לא רציתי סלחתי לו על הכל (היה קשה) והמשכנו הלאה עברנו עוד כמה קוצים בדרך, והוא טוען כרגע שהוא לא אוהב אותי והוא לא רוצה לנסות לאהוב הוא אומר שהוא סתם יתחתן איתי לא בגלל אהבה רק בגלל שהוא רצה להתחתן כמו כולם.

האם אני צריכה להלחם או שארים ידיים.

אני מוכנה לעשות הכל כדי לא לפרק השאלה למה גבר מתכוון שהוא אומר אני לא אוהב ואני לא רוצה לנסות.(הוא גם לא מפרנס)

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

שאלה מאוד קשה,

אי אפשר להחליט על גירושין בכמה שורות,

אשמח לעזור בפלפון 052-7710491

בברכה,

דני ארגמן