גברים מסתכלים עלי - מה לעשות?

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 07/09/03 03:29 י באלול התשסג

שאלה

שלום!!

שמי ,,,ויש לי קצת בעיה.

הקב"ה זיכה אותי ביופי (לא יודעת אם לשמוח או לבכות) לצערי הרב גברים גדולים לא מעט מבטים. אני מתאפרת ובזמן האחרון ויש בחור שכל הזמן מסתכל עלי. חוזר בתשובה. חבר שלו שגם חוזר בתשובה צעק עלי שאני מחטיאה אותו.

אני נמצאת בחברה דתית ואני מודעת לעובדה שאני מחטיאה רבים (בלי שמץ גאווה). לצערי, העירו לי חברות שגם סגן המנהל בביה"ס מסתכל...

אני מפחדת!!!

מה עלי לעשות?

להפסיק להתאפר אני ממש לא מתכוונת! (אני יודעת שזה גורם גדול) האיפור הוא בשבילי בלבד וגם למדנו אין שום רע בקצת איפור (ואני שמה קצת!!!)

אשמח מאוד אם תוכל לעזור לי בהקדם האפשרי!

,,,!!!

תשובה

בס"ד

כתבת נכון: היופי יכול להיות [ברכה] או [קללה].

הוא עוצמה גדולה.
הוא גם מעיד על פנים יפה.
הוא יכול להיות מופנה לטובה או ההפך חלילה.

במי זה תלוי?
בך.

אם את תנצלי אותו לטובה - הוא יכול להיות הדבק הנפלא של הבית שלך בעתיד.
אבל אם הוא ישמש היום להפיל אנשים - את בבעיה.

ראי נא. אם סגן המנהל והבחור ההוא הסתכלו עליך במבטים שאת פירשת כ[מבטי תאוה] - את בבעיה.

זה שהם לא בסדר - זה לא הנושא שלנו כיון שאת היא השואלת "מה אני צריכה לעשות?"
בצדק לא שאלת: "מה הם צריכים לעשות?".

כיון שאת בחורה יפה - את חייבת להיות צנועה פי אלף מהאחרות. ככל שהיופי שלך הוא יותר משמעותי - כך הצניעות שלך צריכה להיות.

למה אני מכוון?

בדיוק לדבר ששאלת בשאלתך. את לא יכולה להיות מודעת ליופיך ובו זמנית להתאפר "בשביל עצמך" ולומר ש"למדנו שאין רע בקצת איפור".

אי אפשר לתפוס את החבל משני קצותיו!!
הדברים הללו לא נכונים ביחס אליך.

ראי נא יש נשים ששואבות בטחון [קלוקל ומסוכן] ממבטים של גברים. זה מחמיא להן והן מרגישות טוב עם זה שהן מסובבות לגברים את הראש.

אבל זה מסוכן.
באופן הפיזי בסוף ימצא הגבר שלא יתגבר על יצרו ויסובב לך את הראש ושניכם תהיו בבעיה.

לי זה לא יקרה!!

אמרו את זה קודם כמה אלפי בנות אחרות ופתאום מצאו את עצמם ב,,,הריון.

ועוד דעי לך והוא העיקר - כשאת גורמת הרהור למישהו ולפני כן התאפרת - האנרגיה השלילית משפעת גם עליך. הכעסים של אשתו יגיעו אליך.
הכעסים שלה על הקרירות שלו, על הניתוק שלו ממנה, הכעסים על הילדים (בעקבותיך) יחפשו להם מקום וינחתו עליך!!

ה"כעסים הללו" לא טועים - למרות שהיא לא יודעת!!

גם כל הבילבולים שלו בלימודים ובתפילה וב"זרע לבטלה" שיבואו בגללך - לא נוחתים לשוא. הם נוחתים עליך!!

מה לעשות?

לא להתאפר!!

לא למשוך תשומת לב!
לא במבטים!
ולא בלבוש!
ולא בתנועות!
ולא בקול!
ולא בריח!
ואפילו לא במחשבות!

להתפלל על זה שאחרים לא יכשלו בך
שלא יהרהרו בך
שלא יחטאו בך
שלא יסתכלו עליך
שלא יאבדו כוחם לריק בגללך

זכיתי לשמוע על נשים יפות במיוחד שהיו מודעות לאפשרות הנוראות הללו והתפללו כל ימיהם על כך שהן לא תהיינה סיבה להחטיא אנשים חלילה.

אני בעצמי הייתי עד לראות פלאים גדולים שהן זכו בפועל ממש.

פלאים שלא כדרך הטבע!!

פלאים במניעת החטא - שלא כדרך הטבע.
פלאים במציאת בן זוג מיוחד כל כך - שלא כדרך הטבע.

*******

אם את רוצה להיות כמותן - תתחילי להתפלל על כך. לפעול על כך. גם את תראי ניסים שלא כדרך הטבע. ואם חלילה תעברי ליד גבר בטעות - הוא עשוי שלא יראה אותך כלל - כי יסייעו אותך מלמעלה.

בהצלחה