בת שמסתכלת עלי כל הזמן

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 18/10/02 11:32 יב בחשון התשסג

שאלה

אני בן 14 ואני בתנועת הנוער עזרא יש בת בסניף שקטנה ממני בשנה והיא כל הזמן מסתכלת עלי (אני יודע ממקורות אישיים שהיא "דלוקה עלי") מה עלי לעשות?(אם אפשר לפרסם את התשובה באתר כי יש לי בעיה אם הדוא"ל)

תשובה

ב"ה

ברכה ושלום.

נראה לי שכנראה יש לה סיבה טובה לעשות כך אולי אתה משדר לה באופן גלוי או באופן סמוי שאתה מעוניין בקשר או שאתה משדר לה שזה מאוד נוח לך ונעים לך שהיא מתחילה איתך. וזו סיבה מספיק טובה עבורה להמשיך בזה.

ויתכן שזו סתם הרגשה שלך שהיא "דלוקה עליך"
אבל עומדות בפניך 2 אפשרויות או לקשור איתה קשר,
או לגרום לה להבין ששום דבר בעולם לא יעזור כי אתה לא מעוניין בקשר.

מאוד חשוב איזה מסר את משדר !!!!
זה תלוי בך ולא בה.

תבחן שוב את הדבר הזה אם אכן הוא נכון.
ואם תגלה שאכן כך העבר לה מסר חד משמעי כי אינך מעוניין בשום אופן בכל צורה של קשר!!

(חוצמיזה המשנה בבמה מדליקין מתחילה במה שאין מדליקין. העבר לה מסר שאין מדליקין ואין נדלקים
ואין דולקים כי...זה לא הזמן הראוי לדליקה!!! )

בברכה,

עוזיאל