בשלות לקראת חתונה

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 16/02/16 15:02 ז באדר א'

שאלה

בס"ד

שלום כבוד הרב,

רציתי לשאול כיצד אני יכולה להרגיש כי אני "בשלה" לקראת חתונה..

אני בת 20 ומשום מה אני איני יודעת אם אני בשלה כבר להתחתן..

האם יש איזשהו "סימנים/אותות" נפשיים שבהם אדע והרגיש כי אני מוכנה לצאת לדרך..

(אציין כי יצאתי פעמיים ולאחר מכן לקחתי הפסקה אורכה מאוד מכיוון שאני מרגישה שאיני מרגישה בשלה ב100%)

תודה רבה ובשורות טובות

תשובה

ב"ה,
שלום וברכה,

תשאלי את עצמך האם את מוכנה להיות שותפה לחיים עם עוד אדם, על כל המשמעויות שבזה?

האם את מוכנה לוותר על הרווקות על כל היתרונות היחסיים שיש בהם?

האם את מרגישה צורך לשתף את עולמך עם בחור?

האם בזרימת החיים שלך יש לך אפשרות לתת מקום לבחור?

האם להתחתן אצלך כעת זה ענין שהחיים שלך דורשים אותו או רק בגלל שכולם מתחתנים והגיע הגיל?

בברכה,

דני ארגמן