בריתה

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 23/07/06 11:36 כז בתמוז התשסו

שאלה

היינו אמורים לחגוג בריתה ב-28 ליולי שזה ג' באב האם מותר לעשות זאת והאם גן אירועים היה אמור לעדכן אותנו .לדבריי בעל המקום יש להם אישור של הרב

תשובה

שלום וברכה
ראשית, ברכות שמיים עליכם. תזכו לגדלה לתורה לחופה ולמעשים טובים.
בימים אלה אין נוהגים לעשות חגיגות פומביות, שכן אנו מציינים בהם את האבילות על חורבן ירושלים. על כן ראוי מאוד מאוד שלא לחגוג בשבוע זה, אלא לדחות את החגיגה, ואז לחגוג אותה בתקופה היפה ביותר בשנה - תקופת נבואות הנחמה שלאחר תשעה באב.

כל טוב