בקשר לאקס שלי

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 21/11/11 17:11 כד בחשון התשעב

שאלה

היה לי חבר, הוא בן 29 רווק אבל רוחני מאד, הוא ידע שאני דתיה אבל המשיך לחזק את הקשר איתי, לאט לאט התאהבנו והכל היה טוב ויפה, עד שהוא בא אלי הביתה דיבר קצת עם בת דודה שלי ונעלם, ברח ממני..נפרד אחרי 5 חודשים הוא חזר

וכבוד הרב אני אומרת לך, אלוקים שמע לתפילותיי הוא החזיר אותו כעבור 5 חודשים, והוא התקשר ואמר לי שלא הולך לו עם בנות מאז הפרידה אז הלך לרב שאמר לו תוך כדי לחיצת יד שיש בחורה שפגע בה {זאת אני} וצריך לבקש ממנה סליחה, וגם לנטול ידיים כל בוקר שקם וגם אמר "הייתם צרריכים להתחתן" אני הייתי בשוק והוא רעד בכל הגוף, ככה סיפר לי

הוא בן 29 רווק ואני בת 28 רווקה דתיה לאומית ששומרת נגיעה..

הוא אמר לי שהוא רוצה לראות ולהפגש איתי, אז מה עושים? תעזור לי?

מה עושים? איך מחזרים אהבה וגורמים לו לחזור בתשובה מרצונו, ולמה הרב אמר שהיינו אמורים להתחתן? תודה על תגובתך

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

אם הוא לא שומר מצוות ואת מעונינת בבן זוג שומר מצוות, אי אפשר לצפות שאדם יחזור בתשובה, זו החלטה שלו, זה תהליך ארוך ועמוק, שלא מסתכם בכיפה ותפילה,

לכן אם הוא לא מתאים לך מבחינה דתית את צריכה לחדול מנסיון להחזיר אותו בתשובה,

תתפללי אל ה' שיתן לך בן זוג מתאים לך,

בברכה,

דני ארגמן