בני עקיבא או אריאל??

חדשות כיפה צוות ישיבת פתח תקוה 21/01/07 17:56 ב בשבט התשסז

שאלה

שלום!

מהי התנועה האידאלית? ולמה?

כלומר-במה עדיף להיות? בתנועת הנוער בני עקיבא? או אריאל-שיש בה הפרדה מוחלטת?

אשמח לתשובה, יום נעים!

תשובה

שלום לך.
התנועה האידיאלית מבחינתך היא זו המקיימת את הדרך החינוכית והרוחנית בה את מאמינה. קיימות מספר תנועות ומספר דרכים והשקפות עולם והמחלוקת מי מהם "אידיאלית" כלומר,צודקת, לא תוכרע בשו"ת זה וכנראה שגם לא בזמן הקרוב.
אם באפשרותך לבחור לאיזו תנועה ללכת חשבי איזו מהם תואמת את הדרך בה את חונכת ובה את מאמינה, וכמובן, בשלב ראשון, האם את נהנית שם...
בב"ח לתו"ע ובציפייה לבניין אריאל...
אריאל.פ.