בנים-בנות

חדשות כיפה הרב שי פירון 28/08/02 21:12 כ באלול התשסב

שאלה

אני גרה בישוב שבו יש ממש הפרדה בין בנים לבנות. חוץ מהמדריכים שבתנועה בדרך כלל הבנים והבנות לא מדברות.ככה שאין לי קשר עם בנים מהישוב שלי בכלל.

אבל יש לי בעיה שיש אחד בישוב שלי שגדול ממני בשנה(אני בת 17)שאני חושבת עליו הרבה ולא שיש לי קשר איתו, רק יצא לי לדבר איתו לשניה כי הוא חבר של אח שלי.

מה שמפריע לי זה שאני חושבת עליו הרבה ואין לי מושג מה לעשות. כי לא יהיה לי קשר איתו בכל מקרה כי אנחנו ישוב נפרד.

אז רק רציתי לשאול אולי יש לך עצה מה אני יכולה לעשות.

בכבוד רב נ'

תשובה

ב"ה

שלומות,

אני חושב שמוקדם מדי מכדי לממש את הקשר.
עליך להמתין עווד זמן כדי שלקשר יהיו השלכות מעשיות.
ועד אז, הכיני את עצמך לקראת חיים מלאי טוב.

בברכה,

שי