בית ספר דתי

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 07/12/14 21:32 טו בכסלו התשעה

שאלה

כרגע אני נימצאת בבית ספר חילוני אני כבר כמה שנים רוצה לעבור לבית ספר דתי אבל הלב שלי לא שלם עם זה.והלב שלי לא שלם עם זה שאני ימשיך את חיי במסגרת חילונית אני מעדיה מסגרת דתית אבל יהיה לי קשה לשנות צפתאום את מה שהייתי רכילה אליו במשך כל שנות לימודי כרגע ני בכיתה ט' בהגן אני נמצאת במסגרת החילונית כדי לי לעבור לבית ספר חילוני הלב שלי יותר רוצה בית ספר דתי מאשר חילוני אני באה מבית דתי ואני מאוד והבת את האווירה הזאת של השבת מאוד כיף לי בשבת ואני מרגישה שאני יכולה להיות אני

מה כדי לעשות???

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

אם את מבית דתי ורוצה ללמוד בבית ספר דתי אז זה הדבר הטיבעי שצריך לעשות,

נכון יש קשיים, אבל איך נתפתח בחיים אם נתקפל בפני כל קושי.

כשהולכים בדרך טובה וקשה, אז מתקדמים.

בברכה,

דני ארגמן