בית מקולל?

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 15/01/06 16:11 טו בטבת התשסו

שאלה

שלום שמי אנה בת 23, לפני 3 שנים בדיוק עברנו לבית חדש מאז התחילו בעיות שונות אצל בני הבית ובמיוחד אצלי.

אני חולה הרבה למרות ששומרת על עצמי, החלפתי 3 עבודות במשך שנתיים. אצל ההורים הבריאות בסדר גמור בלי העין הרעה אבל הבעיות הכספיות לא נותנות מנוחה.

האם יש קשר בין הדברים מעבר לבית החדש ובריאות

תשובה

בס"ד

משנה מקום - משנה מזל!

לכן תעשו כמה דברים.

[א] בידקו היטב את המזוזות.
[ב] בידקו אם אין בבית צלבים או צורות של פסלים אחרים.
[ג] עשו חנוכת בית. (אם לא עשיתם) איספו עשרה אנשים, חברים שלכם וביחד תגידו תודה לאלוקים שיש לכם בית לגור בו. יש נוסח מיוחד לש חנוכת הבית אבל זה עיקרו של הנוסח. ואם עשיתם זאת - איספו עשרה אנשים שילמדו בביתכם תורה ובסוף יגידו קדיש על הלימוד שלהם.

אחרי כל זה לא צריכה להיות לכם בעיה. ואם זה חוזר - חיזרו לשאול שנית.

בהצלחה