בית בפר

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 30/10/05 01:21 כז בתשרי התשסו

שאלה

כבוד הרב.. אני רציתי לשאול על עצמי כיום אני לומדת בבית ספר מזרחי אך כל חיי למדתי בבית ספר חרדי וכנראה שלא התאמתי לזרם שם אבל אני מרגישה מאד מחוברת לזרם החרי ואני למדת בתיכון בבית בפר חרדי אך לא רצו אותי שם ולכן סילקו אותי.. אני עברתי לבית ספר מזרחי ואני לא מסתדרת דם עם החברה שהן חלקן מחללות שבת משפחתי מנוגדת בדיעותיה כי אימי דתיה ואבי חילוני אני רוצה בית ספר חרדי עם בגרויות שזה דבר חשוב ואני לא יכולה ללכת לפנימיות כי אני לא אחזיק שם מעמד הייתי גם באירגון שלכם דרך בית הספר החרדי אני נורא נקשרתי אליכם והייתי רוצה עזרה. תודה!

תשובה

שלום וברכה
אני חושב שאת טועה בארגון.
יש עוד ארגון בשם צוהר, שהוא באמת ארגון חרדי העוזר לבנות הרוצות ללמוד בחינוך החרדי. אני מציע כי תפני אליהם. לצערי, אין לי את מספר הטלפון שלהם.

כל טוב