בינו לבינה

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 15/01/12 18:30 כ בטבת התשעב

שאלה

שלום לכבוד הרב.

אני בגיל שמאפשר לצאת..ואני חושבת כבר כמה זמן על בחור מסויים שאני ממש רואה את עצמי מקימה איתו בית.העיניין הוא שאני לא יודעת מה הוא חושב ואם הוא מוכן לצאת, אני לא יודעת מה לעשות כי אני מרגישה ממש תקועה,כל פעם שמזכירים לי יציאות וכו'..אז הוא הבן אדם הראשון שעולה לי לראש.

והאם כדאי לצאת עם מישהו בגילי?

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

תבדקי דרך אדם שלישי שמכיר אותו, אם הוא מעונין בכלל לשמוע, ואם כן שיגשש קצת ביחס אליך,
ואם זה לא רלוונטי, חבל להתקע, תמשיכי הלאה,

אגב, אף אחד לא הבטיח לך שהוא הבעל שתוכלי להקים איתו את ביתך ומשפחתך,
צריך להכיר את האדם קצת יותר לעומק לפני שמחליטים.

אין מניעה להכיר בחור בגילך.

בברכה,

ובהצלחה,

דני ארגמן