בינו לבינה

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 02/08/11 12:29 ב באב התשעא

שאלה

שלום כבוד הרב.

תודה על הזמן אותו הרב מקדיש כדי לעזור.

לא מזמן נודע לי על הלכה אשר מתירה לגבר (לא יודעת נשוי או לא) אשר נמצא בחו'ל (גם לא יודעת לאיזה תקופה) ויצרו גובר עליו מאוד לשכב עם אישה (לא יודעת יהודיה או נוכריה).

רציתי לדעת בפירוט אם אפשר: האם אכן קיימת הלכה כזאת או שהיית קיימת פעם, מה מקורה, האם היא רלוונטית גם בתקופה שלנו ומה דעת התורה מעבר להלכה הספציפית, רוח הדברים.

שוב, תודה לרב על העזרה.

תשובה

בס"ד
שלום רב,
המושגים שלך מאוד משובשים - אבל בתשובה הבאה תוכלי להכיר את הנושא שנדון בהרחבה אצל הרב יוסף אל נקווה

http://www.moreshet.co.il/web/shut/shut2.asp?id=7291