בינו לבינה

חדשות כיפה הרב שי פירון 25/09/02 04:23 יט בתשרי התשסג

שאלה

שלום הרב, אני רוצה לשתף אותך בבעיה שלי, ואם תוכל תשיב לי את דעתך- אני מרשה לעצמי להפתח היות והייתי תלמידה שלך ולא מהרחוקות....

אז ככה, אני בקשר עם בחור כבר שנתיים- קשר מאוד חשוב לי, אין אני יודעת אם אני רוצה להתחתן איתו מה שבטוח שכרגע אנחנו לא מגדירים וגם לא נגדיר את עצמנו -חברים. מה לעשות? האם יש טעם להמשיך בקשר למרות הכל?

אני לא יכולה לומר שאני מלאת שובע וחיוב מהקשר ואולי לכאורה כדאי לוותר ןכך לא להיות חסומה לאחרים? שאיפתי להיות עם בחור רציני למטרת חתונה.... אז כמו ששמת לב אני מבולבלת... מה לעשות?????

תודה מעומק הלב- על הכל.......

תשובה

ב"ה

שלום לך,

כל כך קשה לענות על שאלות מעין אלה מבלי להבין את עומק הקשר.

על פניו, לא נראה לי שיש מקום להמשיך בקשר זה.
בגילך, לא יוצרים קשר סתמי, של ידידות לצורך שיחה משותפת.

עלייך להגדיר לעצמך מהן הציפיות שלך מהבית אותו את רוצה לבנות ורק אז לבחון אם הבחור הזה מתאים לצפיות שלך, ואם כן- בהצלחה. אבל אם אין הוא מתאים השתדלי להתפנות ממנו ולהיות מסוגלת לשמוע הצעות נוספות.

אשמח לשמוע מה מתפתח

בברכה,

שי