בחירת בן זוג

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 04/03/12 19:55 י באדר התשעב

שאלה

שלום, כמה מקום יש תת לדעות וחילוקי דעות בין בני זוג בתהליך בחירת בן זוג?

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

מידה כזו שאפשר לעכל אותה ולהכיל אותה,

כלומר, זה טבעי שיש חילוקי דעות יש בזה גם ברכה, שכל אחד מקבל חלקים מסויימים שלא קיימים בו,

במה דברים אמורים, אם השוני לא כל כך גדול, שאפשר לחיות איתו, הרי כשיש חילוקי דעות לוקח זמן רב עד שמגיעים לעמק השווה, ועוד יותר זמן עד שלומדים ומקבלים אחד מהשני, כך שבנתיים צריך לחיות עם השוני הזה, ואם השוני גדול מאוד- הדבר מקשה על הקשר הזוגי ויתכן שגם לא יגיעו להסכמה.

בברכה,

דני ארגמן