בחירת בן זוג

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 25/01/12 09:19 א בשבט התשעב

שאלה

שלום כבוד הרב! מהן התכונות העיקריות והחשובות ביותר בבחירת בן זוג?

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

חשוב שיהיו לו מידות אנושיות פשוטות,

מקשיב ונותן מקום, לא מדבר רק על עצמו על ההצלחות שלו ועל התוכניות שלו, אלא מתעניין גם בעולם שלך, וברצונות שלך, ורגיש לצרכים שלך.

תשימי לב שאתם מקבלים החלטות ביחד, שהוא מתיעץ איתך ולא חותך כל דבר לבד.

תשימי לב שאת לא נכנסת ללחץ מהמפגש, החברות צריכה להביא לרגיעה נפשית ולא לחלחץ,
יתכן שיהיו ספקות ולבטים וזה בסדר. אבל לא לחץ מהבחור.

כמובן לא כולם מלאכין ויכולים להיות פה ושם פספוסים, אבל העיקר והרוב צריך להיות נעים ובטוח.

בברכה,

דני ארגמן