בחורה שנכנסה לי לראש

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 28/04/13 03:06 יח באייר התשעג

שאלה

בס"ד

שלום לרב.

לפני כמה חודשים ראיתי בחורה שנראית פחות או יותר בגילי ובאה ממשפחה חרדית אבל אני רק בן 13 והיא לא יוצאת לי מהראש, ואני פוגש אותה כל שבוע בבית הכנסת.

האם זאת אהבה אמיתית או שזה סתם יצר הרע? ואיך אני מתמודד עם זה?

תשובה

שלום!

מובן מאליו שכרגע אין שום תועלת בקשר הזה, ולכן צריך לנתק מגע ולא לעשות שום צעד של קשר ביניכם.

אם זה באמת הזיווג המתאים שהוכרז עליך משמים - זה יתגשם בעתו ובזמנו באופן יותר טהור ובשל. אם לא - חבל להכנס לזה.

בינתיים תתרכז בקידום עצמך, בתפילה, בתורה, במידות, ותאמין שזה הדבר הכי טוב לשניכם.

אתה יכול להתפלל לה' שיהיה לבחורה הזאת טוב כמו שאתה מאחל לעצמך.

כל טוב, בהצלחה!