בהמשך לשאלה:שאלות ותשובות, או מה הערך לאתר השו''ת

חדשות כיפה הרב שי פירון 01/08/02 09:40 כג באב התשסב

שאלה

ב"ה

תודה רבה כבוד הרב, שמחתי לקרוא את תשובתך שהיתה מהירה, מענינת ומלאת כוונות טובות.

עם זאת, הרשה לי להוסיף דוגמא אחת: מכרה שלי ממקום העבודה (חילונית יש לציין אך בשלבי חזרה התשובה ב"ה), היא זו אשר הראתה לי אתר זה ושאלתה היתה בנוגע לגילוח בתער. לטענתה, גם לאחר חיפושים רבים היא לא מצאה, ולו במשפט אחד מדוע, מה הסיבה לאיסור הגילוח (גברים) בתער? ולו במשפט אחד..

אין ספק שפונים אליכם הרבה אנשים, מגיעות הרבה פניות, אך עדיין הרבה שאלות נשארות פתוחות...

תודה,

מיה.

תשובה

ב"ה

נו, באמת. האתר לא בא להחליף את הלימוד הסדיר. לא אמורות להיות בו תשובות למה שלא נשאל על ידי אחד הקוראים. יחד עם זאת, ישנם אתרים אחרים כגון זה של תנועת חב"ד שמטרתם להסביר מושגי יסוד ביהדות.
אין זה מעניינו של אתר זה

בברכה,

שי