בגידה

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 03/01/06 14:55 ג בטבת התשסו

שאלה

אני נשואה שבע שנים ומעולם לא נהנתי מקיום יחסים עם בן זוגי ובזמן האחרון נוצרו ביני לבין גבר אחר יחסים אינטימיים כל רצוני הוא לשכב עימו לראות אם אוכל להנות ממין עם גבר אחר אני חושבת רק על זה ומה שמונע ממני זה הפחדים שנטעו בי מחנכי והורי שאישה נואפת דינה סקילה וכדו האם יהיה כ"כ נורא לנסות פעם לענג את עצמי לעשות משהו בשבילי שלא ארגיש תחושת פיספוס כל חיי?

תשובה

שלום וברכה
לא רק שזה נורא, אלא זה נורא מאוד מאוד.
זה נורא מפני שמדובר בניאוף, שהוא מהחמורים ביותר.
זה נורא בשל העובדה שאת הורסת גם אותו, גם אותך וגם את בעלך.
ובעיקר זה נורא מפני שאין את מטפלת בבעייה האמיתית. הרבה מאוד מאוד זוגות היו במצב אותו את מתארת, והם למדו ליהנות האחד מהשני. יש כנראה הרבה דברים שאתם יכולים ללמוד ביחד על גופכם.
במקום ללכת לשדות זרים החליטו לקנות ספר הדרכה כלשהו בתחום זה, ולימדו כיצד לבנות את עצמכם בצורה היותר טובה. אם זה לא הולך, לכו לסקסולוג המומחה בתחום, והוא ילמד אתכם הרבה דברים. את תראי שאת עושה את הדברים הנכונים הרבה יותר מאשר הדרך עליה את חולמת בטעות.

כל טוב ובהצלחה