אתר הכרויות

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 01/08/06 05:54 ז באב התשסו

שאלה

שלום כבוד הרב,

ברצוני לבנות אתר לא למטרות רווח אלא להכרויות (חסד, בחינם) שאלתי היא:

האם מותר לי לעשות אתר כזה רק לחילוניים או שמותר לי רק לדתיים? אם אפשר לענות לענות תשובה לחילוננים הגרים בישראל וחילוניים הגרים בחוץ לארץ שיש שמה סכנת הבוללות, אשמח גם לעוד הצעות מכבוד הרב.

תודה רבה,

אילן ב.מ.

ברוקלין,

ניו יורק

תשובה

שלום וברכה
מותר להקים אתר זה, ויש בו צורך גדול - בין לדתיים ובין לחילוניים.
יש צורך גדול גם בחלק שיוקצה להכרויות של אנשים עם מוגבליות מסוגים שונים. זו מצווה שבנתיים אף אחד לא הרים אותה.

כל טוב