ארץ ישראל

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 08/05/12 21:30 טז באייר התשעב

שאלה

האם מותר לצאת מהארץ לשליחות של שנה בבית חב"ד?( אני דתיה לאומית)

תשובה

בס"ד
שלום רב,

המטרה של בית חב"ד ודאי חשובה מאוד. מותר לצאת מהארץ באופן זמני כדי לחזק את שמירת התורה והמצוות אצל אחינו בחו"ל.
עם זאת, כמו בכל תפקיד שיש בו צדדים בעיתיים, צריך לטהר את כוונת הלב ולדעת שהדברים נעשים רק לשם שמים ולא לשם דברים אחרים.
כוונת הלב היא הערובה לכך שהשליחות תחזק את הרוח ולא תחליש אותה.

בהצלחה